Voor 4 personen
- 24 grote geblancheerde druivenbladeren
- geblancheerde preiblaadjes in dunne reepjes gesneden
- 1 versnipperde ui
- 2 geplette knoflookteentjes
- 1 eetlepel verse gember fijngesneden
- 100 g wilde rijst (gekookt)
- 8 fijngesneden zongedroogde tomaten (bokaal)
- 1dl olijfolie
- 1 el gehakte koriander
- 1 el gehakte verse munt
- 1 el gehakte basilicum
- peper en zout
- zelfgemaakte mosterdsaus
Bereiding
- Bak de snippers ui, look en gember in de olijfolie gedurende 5 minuten. Meng het onder de rijst samen met de zongedroogde tomaten, de groene kruiden, peper en zout.
- Vul met deze mengeling de druivenblaadjes en maak er pakjes van door er preiblaadjes rond te binden.
- Strijk de pakjes in met olie en bak ze op de barbecue. Serveer met mosterdsaus.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier